Goal Five – Ligestilling mellem kønnene

FAKTA OM PLATFORMEN

Platformens undervisningsmaterialer egner sig til emner, der giver elever indsigt i FNs Verdensmål 5: ”Ligestilling mellemkønnene”.

 

 

 

 

 

Platformen er udviklet i Moodle som kendes af de flest gymnasielærere, og som er let et bruge.

Læs mere om platformen her eller følg os på Facebook.

 

 

Zonta lancerer en ny digital undervisningsplatform, goalfive.org,  målrettet gymnasielærere. Platformens fokus er FN’s verdensmål nr. 5: Ligestilling mellem kønnene.

Zonta tilbyder alle gymnasier gratis adgang til platformens mange forskellige materialer, som lærerne kan bruge direkte i deres undervisning eller som de kan lade sig inspirere af. Undervisningsmaterialet til platformen er udarbejdet af tre gymnasielærere samt en fagekspert i menneskerettigheder og demokratisering.

Platformen kan ses her : https://goalfive.org/. 

Materialet på platformen tager udgangspunkt i ligestilling mellem kønnene og materialet er udviklet til en lang række fag. Du kan også lave tværfaglige forløb, hvor du inddrager forskellige tekster, videoer, podcasts, opgaver, debatspørgsmål og meget mere.

Baggrund og erfaringer

Baggrunden for at Zonta har taget initiativ til at udvikle undervisningsplatformen, er de positive erfaringer, vi fik i 2018 og 2019, hvor fire midtjyske Zonta-klubber i samarbejde med lærere fra syv forskellige gymnasiergennemførte to projekter med deltagelse af i alt godt 300 elever.

Nyheder

25. maj 2023

Klubpræsidentskifte i Zonta Aarhus I

Fra 1. juni 2023 indtræder Gytte Pedersen som ny klubpræsident for Aarhus Zonta I. Gytte har været medlem af Zonta siden 2008, hvor hun var med til at starte Zontaklubben […]

Læs mere SE NYHEDER

Kalender

30. april 2023

Sommermøde i Aarhus Zonta 1 – den 12. juni 2023

Mere information følger

Læs mere SE ARRANGEMENTER
Copyright © 2023, Zonta International - District 13.