Hanne Teglhus

Hanne Julie Blegvad Teglhus er mag. art. i klassisk arkæologi fra Aarhus Universitet med en tidligere uddannelse som håndarbejdslærer og designer fra Håndarbejdets Fremmes Skole i København. Hanne var museumsinspektør på Steno Museet og ekstern lektor i museologi ved Aarhus Universitet frem til, at hun gik på pension. Hanne har været medlem af Zonta Aarhus I i 20 år.

Til spørgsmålet Hvad gør Zonta til noget særligt for dig? svarer Hanne: Zonta giver mig mulighed for at yde en ekstra indsats for at fremme kvinders vilkår overalt i verden. Medlemskabet af Zonta har givet mig øget opmærksomhed på kvinders vanskelige vilkår ikke alene globalt, men bestemt også lokalt. Samværet med de mange engagerede kvinder i vores lokale Zontaklub betyder meget for min lyst til at være medlem af Zonta.

Til spørgsmålet Hvilke Zonta aktiviteter betyder – eller har betydet – mest for dig? svarer Hanne: Etableringen af Kvindehuset i Aarhus satte et nødvendigt fokus på de mange lokale indvandrerkvinders behov.

Hanne beskriver med max. 5 ord, hvorfor hun er medlem: Nødvendig synliggørelse af kvinders potentialer

 

Nyheder

25. maj 2023

Klubpræsidentskifte i Zonta Aarhus I

Fra 1. juni 2023 indtræder Gytte Pedersen som ny klubpræsident for Aarhus Zonta I. Gytte har været medlem af Zonta siden 2008, hvor hun var med til at starte Zontaklubben […]

Læs mere SE NYHEDER

Kalender

30. april 2023

Sommermøde i Aarhus Zonta 1 – den 12. juni 2023

Mere information følger

Læs mere SE ARRANGEMENTER
Copyright © 2023, Zonta International - District 13.