Lida Hulgaard

Lida Hulgaard

Lida Hulgaard har 45 års arbejdserfaring som selvstændig advokat og fire år som lektor i skatteret på Aarhus Universitet. Lida har været medlem af Zonta i 40 år. Lida sætter pris på klubbens månedlige møder og det internationale udsyn og ser Zonta som et vigtigt netværk af erhvervskvinder, hvis mange aktiviteter ”empower women” lokalt og globalt.

Med Lidas egne ord:

Hvorfor er jeg medlem af Zonta.

Som advokat med skatteret som speciale har jeg i mange år begivet mig rundt i en mandeverden. Jeg har brug for at møde andre erhvervskvinder, især uden for mit fag. Vi er forskellige, både i interesser og kompetencer, men fælles er vores nysgerrighed. Jeg har ofte været imponeret af, hvor stærke vi er, når vi står sammen om et projekt. Også de højst forskelligartede foredrag m.v. og vores interne debatter er højest værdsatte kulturelle indspark.

Som de fleste zontanians har jeg en naturlig interesse for den feministiske dagsorden, både lokalt og globalt. Derfor er service med henblik på forbedring af kvinders vilkår i hele verden en vigtig del af Zontas formål, som jeg gerne vil bidrage til.

De vigtigste projekter, som jeg har deltaget i, er et ophold i en uge i Paris i 1987, arrangeret af en af de lokale Zontaklubber for zontanians fra flere europæiske lande. Her oplevede jeg de muligheder, som Zontas internationale netværk giver os alle. Nævnes må også en måned i 1991, hvor vores klub med bistand fra Demokratifonden arrangerede et ophold i Danmark for 10 unge russiske journalister, der blev indkvarteret i Zontahjem fra forskellige Zontaklubber. Lokalt har jeg været vært for udenlandske flygtninge fra Jugoslavien og deltaget i klubbens samarbejde med udenlandske kvinder om Kvindehuset i Viby.

Nyheder

25. maj 2023

Klubpræsidentskifte i Zonta Aarhus I

Fra 1. juni 2023 indtræder Gytte Pedersen som ny klubpræsident for Aarhus Zonta I. Gytte har været medlem af Zonta siden 2008, hvor hun var med til at starte Zontaklubben […]

Læs mere SE NYHEDER

Kalender

30. april 2023

Sommermøde i Aarhus Zonta 1 – den 12. juni 2023

Mere information følger

Læs mere SE ARRANGEMENTER
Copyright © 2023, Zonta International - District 13.