Susanne Søndergaard Hansen

Jeg har i 30 år arbejdet med ledelse og organisationsudvikling som konsulent, projektleder og leder på flere niveauer. Særligt de første 20 år var præget af at betræde stier og job, som ellers kun havde været betrådt af mænd. Absolut et privilegie at kunne kigge tilbage på en lang årrække med job, jeg har trivedes i og som har givet mig de muligheder, jeg kunne ønske mig. Det er fortsat en fornøjelse at tage ansvar og løfte opgaver, der kalder på bevidsthed om muligheder og ydmyghed.

Zonta er for mig et særligt netværk fordi det består af kvinder der arbejder sammen om et formål: Nemlig det at ville give andre kvinder/piger mulighed for at vælge frit og udleve de drømme, de har. Det er desværre stadig ikke en selvfølge i Danmark og slet ikke internationalt. Der er stadig meget at gøre for Zonta og for andre organisationer, der arbejder inden for det samme formål.

Det betyder meget for mig, at vi i Zonta både arbejder for at bidrage til den respektfulde dialog om kvinders vilkår og rettigheder. En dialog baseret på grundlæggende menneskerettigheder mere end modstillingen kvinder og mænd. Det synes jeg er lykkede i vores Gymnasieprojekt og jeg er rigtig stolt af, at vi er nået ud til så mange gymnasieelever med en dagsorden, som de griber med interesse og klogskab. Det fortsætter heldigvis, og jeg håber, at vi også kan udvide vores arbejde til andre sammenhænge og blive en aktør, der bidrager til de balancerede og respektfulde debatter, som gør en forskel.

Min motivation til at være medlem ligger i et stærkt ønske om at give piger/kvinder gode livsvilkår og mulighed for at leve det liv de ønsker sig uden vold, nedgørelse og kønsspecifikke forskelle. Og så kommer man tæt på hinanden i et netværk som Zonta.

Nyheder

25. maj 2023

Klubpræsidentskifte i Zonta Aarhus I

Fra 1. juni 2023 indtræder Gytte Pedersen som ny klubpræsident for Aarhus Zonta I. Gytte har været medlem af Zonta siden 2008, hvor hun var med til at starte Zontaklubben […]

Læs mere SE NYHEDER

Kalender

30. april 2023

Sommermøde i Aarhus Zonta 1 – den 12. juni 2023

Mere information følger

Læs mere SE ARRANGEMENTER
Copyright © 2023, Zonta International - District 13.