Det moderne kvindeliv anno 2023

Moderne kvindeliv anno 2023 – hvad er det?

Den 8. marts 2023 inviterede Aarhus Zonta I i samarbejde med Aarhus Zonta II til dialog om ligestilling.  I alt deltog 70 kvinder i Zonta Talks om det moderne kvindeliv med et stærkt panel bestående af Heidi Bank, Julie de Feuth, Purnima Erichsen og Louise Vælds.

Det moderne kvindeliv er det liv den enkelte kvinde ønsker at leve. Et liv med plads til karriere, hvis hun vil det. Et liv med plads til børn og familie, hvis det er et ønske. Et liv med begge dele og plads til sig selv.  Det moderne kvindeliv er også et liv, hvor alder eller andre traditionelle mønstre ikke har betydning og hvor valg af karriere, børn, et langt arbejdsliv, skift og pauser ikke spænder ben for et godt liv hele vejen.

Unge kvinder efterspørger et arbejdsliv med plads til andet og mere end arbejde og dermed et andet kvindeliv end det vi kender.

Nyheder

25. maj 2023

Klubpræsidentskifte i Zonta Aarhus I

Fra 1. juni 2023 indtræder Gytte Pedersen som ny klubpræsident for Aarhus Zonta I. Gytte har været medlem af Zonta siden 2008, hvor hun var med til at starte Zontaklubben […]

Læs mere SE NYHEDER

Kalender

30. april 2023

Sommermøde i Aarhus Zonta 1 – den 12. juni 2023

Mere information følger

Læs mere SE ARRANGEMENTER
Copyright © 2023, Zonta International - District 13.