Ligestilling i en brydningstid

Zonta Talks er et koncept, hvor ligestilling i Danmark kan debatteres uden stereotyper, skingre stemmer og uden at blive ekskluderende i sin form. Formålet er at få nye indsigter og bygge bro mellem generationer, køn og forskelligheder.

Ligestilling i en brydningstid

Den 8. november 2021 inviterede Zonta Aarhus I til dialog om ligestilling.

Ligestilling, køn og feminisme deler vandene – og kan få bølgerne til at gå rigtig højt. Ikke mindst i den offentlige debat og i kommentarsporene på sociale medier. Det graver grøfterne dybere og afsporer den gode demokratiske dialog. Det ønsker Zonta Aarhus I at råde bod på ved at være vært ved en aften i dialogens tegn.

Panelet:
Lisbeth Jessen, Direktør Danner

Lisbeth Jessen
“Vores største ligestillingsmæssige problem i Danmark er, at vi tror, vi har ligestilling og derfor ikke mener, der er noget problem. Uanset om det handler om kønsbaseret vold og kontrol eller den manglende ligestilling, der præger de danske bestyrelser og CEO kredse. Så længe vi diskuterer om det findes, arbejder vi ikke på løsninger.”

 

Christian Mogensen, Specialkonsulent Center for Digital Pædagogik
Christian Mogensen
Ekspert i digitale fællesskaber, online radikalisering og computerspil og medstifter af “Dansk Mandesamfund” – Christian savner mænd i ligestillingsdebatten og protesterer mod lave forventninger til mænd. Med etableringen af Dansk Mandesamfund kaster han sig med ildhu ind i debatten, hvor han sammen med ligesindede og på mændenes banehalvdel vil kæmpe for ligestilling hele vejen rundt.

Nyheder

25. maj 2023

Klubpræsidentskifte i Zonta Aarhus I

Fra 1. juni 2023 indtræder Gytte Pedersen som ny klubpræsident for Aarhus Zonta I. Gytte har været medlem af Zonta siden 2008, hvor hun var med til at starte Zontaklubben […]

Læs mere SE NYHEDER

Kalender

30. april 2023

Sommermøde i Aarhus Zonta 1 – den 12. juni 2023

Mere information følger

Læs mere SE ARRANGEMENTER
Copyright © 2023, Zonta International - District 13.